RETROMOBIL CLUB ROMANIA

organizeaza sambata 11 octombrie 2014 in 23 de orase din tara

Retro Parada Toamnei.

toamna

Retromobil Club Romania a organizat anul acesta Retro Parada Toamnei in 23 de orase. In 20 dintre acestea evenimentul a fost programat sambata 11 octombrie exceptie facand Craiova (12 OCT) , Odorheiu Secuiesc (12 OCT), Iasi (18 OCT) si Targu Mures (10/11 OCT).

La eveniment au participat peste 700 de vehicule istorice. La Bucuresti expozitia a fost organizata intr-o noua locatie, Parcul Lumea Copiilor (Palatul Copiilor) si a reunit un numar record de participanti (113). La Timisoara evenimentul a avut si anul acesta un caracter international participand colectionari 15 din Serbia si 5 din Ungaria. La Targu Mures expozitia s-a desfasurat pe durata a doua zile, in cea de-a treia fiind programat un raliu de regularitate cu finish-ul la Odorheiu Secuiesc. La Ploiesti, Sibiu si Craiova au putut putea fi admirate si camioane. Iesenii au amanat evenimentul cu o saptamana pentru a evita suprapunerea cu ceremoniile ocazionate de Sf. Paraschieva. La Sibiu evenimentul a fost inclus in Sibiu Rally Challenge iar in Bacau, Caciulata, Odorheiu Secuiesc si Vaslui evenimentul a fost organizat in premiera.

Retromobil Club Romania multumeste oficialitatilor oraselor care au gazduit evenimentul si participantilor pentru contributia adusa la reusita editiei 2014 Retro Parada Toamnei .

Sursa: www.retromibil.ro
Copyright © 2014 - 2023. All rights reserved.
Developed by OGMIOS